Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: NBA zvijezdu ponizio engleski ulični hakler!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stuart Tanner iz južnog Londona postao je velika zvijezda nakon što je na You Tubeu objavio snimku video dvoboja jedan na jedan sa zvijezdom New Jersey Netsa Devinom Harrisom.

Čak tri milijuna gledatelja pogledalo je na You Tubeu nevjerojatni video, u kojem engleski amater Stuart Tanner gazi NBA košarkaša Devina Harrisa, u dvoboju jedan na jedan! Ne samo što je Englez trijumfirao, nego je još i zabio pobjednički koš na spektakularan način: tako što je Amerikancu loptu provukao kroz noge u prodoru prema košu!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: Zaživio Oklahoma City Thunder Slika nije dostupna Počelo je počelo: NBA zvijezde sele u Europu

Devin Harris doputovao je u London na predsezonski turnir sa svojim New Jersey Netsima. U južni London je Harris stigao na otvaranje novog košarkaškog igrališta, a tamo ga je Tanner izazvao na dvoboj, kojeg će NBA zvijezda vjerojatno htjeti što prije zaboraviti.

>> Velika Britanija na EP-u nakon 28 godina!

Nema sumnje, engleska košarka napreduje. Ove su se godine konačno uspjeli plasirati na Europsko prvenstvo. Čini se da ni njihovi hakleri također nisu za baciti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene