Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Zaživio Oklahoma City Thunder

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik momčadi Clay Bennett u travnju je dobio dozvolu za preseljenje Seattle SuperSonicsa u svoj rodni Oklahoma City, a nešto manje od dva mjeseca uoči početka sezone službeno je objavljeno novo ime kluba.

Tako su potvrđene glasine koje kolaju od srpnja kako će klub iz glavnog rada Oklahome, koji se nalazi u regiji poznatoj kao "Aleja tornada" zbog brojnih oluja koje prolaze njime, dobiti zvučni naziv Thunder (Grmljavina) koji se vezuje za iznenadne prolome oblaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO: NBA zvijezdu ponizio engleski ulični hakler! Slika nije dostupna NBA: Ginobili 'out' prva dva mjeseca sezone

Također, predstavljeni su i novi logo, te boje kluba. Logo je izrađen u tradicionalnom stilu, radi se o štitu na kojem dominira narančasta košarkaška lopta uz dodatak žute i plave boje, po sredini štita bijelim slovima piše OKC, a iznad njega velikim plavim slovima piše Thunder, dok se u pozadini se nalaze crvena i plava linija.

Za boje kluba odabrane su plava, crvena i narančasta. Plava je boja savezne države Oklahome, dok crvena i narančasta odražavaju boje zalaska sunca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene