Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cro Cop: Udarci u genitalije ozbiljno su me ozlijedili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je poništen jučerašnji meč između Cro Copa i Ovareema zbog nedopuštenih, ali i nenamjernih, udaraca Nizozemca u genitalije hrvatskog borca, Mirko Filipović, koji zbog ozljeda nije mogao nastaviti borbu, izjavio je kako očekuje ponavljanje borbe s Overeemom.

Mirko se trebao boriti na Staru godinu za naslov prvaka, no nakon ovakvog nastupa pitanje je hoće li dobiti priliku. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spektakl u nedjelju od 4.00: Cro Cop protiv Mira UŽIVO na Novoj TV i GOL.hr! Slika nije dostupna Mir: Jedna pogreška protiv Cro Copa i gotov sam!

'Želio sam pobijediti Cro Copa nokautom ili ga prisiliti na predaju, na pošten način. Jako sam trenirao za ovu borbu. Želim postati 'broj jedan' u Dreamu i zato se želim boriti s bilo kime. Cro Cop je bio prvi na mojoj listi. Ako ima još netko, neka istupi i borit ću se i s njim', još je samouvjereniji Nizozemac.

>> VIDEO: Pogledajte snimku borbe Mirko Filipović vs. Alistair Overeem

>> Cro Cop: Overeemu neće pomoći to što je teži

Overeem je očito ciljao na velikog Fjodora Jemeljanenka, koji je bio gost na današnjem turniru i najavio nastup na Staru godinu. No prije Fjodora, ipak će Filipović i Overeem morati u novom okršaju odlučiti o pobjedniku, u borbi bez udaraca ispod pojasa.

Odluka Dreama očekuje se uskoro, no Mirko ponovljenu borbu očekuje upravo za Novogodišnju noć. 

'Odmah da kažem kako sam svjestan i ne bježim od toga da je on u tih nekoliko minuta borbe imao prednost. Dva puta smo završili na podu, bilo je puno krvi, imao sam po dva šava na svakoj arkadi', rekao je Cro Cop u izjavi za Novu TV.

'Nakon tri udarca u genitalije zaista me gadno ozlijedio i borba je zato prekinuta. Očekujem da će se meč ponoviti za Novu godinu', optimističan je bio Mirko. 

Iako ga mnogi opet otpisuju nakon novog neuvjerljivog nastupa, tada ipak očekujemo napokon pravog Mirka Filipovića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene