Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Blanka: Pružila sam ruku Hellebaut, no nisam joj zaboravila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blanka Vlašić nakon povratka u Split progovorila je o načinu na koji je došla do zlatne medalje na EP.

Blanka je jučer sletila u Split, bogatija za zlatno europsko odličje, najveći doseg na EP-ima s obzirom da prije nikad nije ni osvojila medalju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO Blanka: Ovo je jedan od vrhunaca moje karijere Slika nije dostupna Blanka Vlašić: Mogla bih se ostaviti skakanja, ali...

>> Blanka otkrila: Razmišljala sam odustati od EP-a!

'Dokazala sam prvo sebi da mogu pobijediti i kad nisam posve fit. Da sam kojim slučajem ostala druga ili treća, bilo bi mi teško, ne bih bila zadovoljna, ali kad se sjetim svih tegoba, ova preskočena 203 cm u Barceloni moj su veliki uspjeh', kazala je Blanka za Sportske novosti.

Posebna priča bio je odnos Vlašić s Belgijankom Tijom Hellebaut. 'Slučaj Madrid' Blanka nije zaboravila, dapače ponašanje Tije jako ju je naljutilo, ali Blanka smiruje strasti.

'Ne želim s nijednom atletičarkom biti u svađi. Svima mogu pogledati u oči. U nedjelju navečer, prije zagrijavanja, prišla sam Tiji, pružila joj ruku, pozdravile smo se. Nisam željela s negativnim osjećajima krenuti u finale, iako madridski slučaj nisam zaboravila', otkrila je Blanka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene