Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Utrka u Singapuru bila je običan cirkus!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je većina sportske javnosti bila oduševljena noćnom utrkom u Singapuru, Ferrarijev šef Luca di Montezemolo ne dijeli njihovo mišljenje, i smatra da je nedjeljna utrka prije ličila na cirkus, nego na pravo utrkivanje.

'Kada se utrkujemo na stazama koje bi trebale služiti za cirkus, sve se možete dogoditi, pa čak i spektakl kojeg je priredio sigurnosni automobil,' izjavio je ljutiti šef Ferrarijeve momčadi, Luca di Montezemolo, nakon utrke koju njegova momčad neće pamtiti po dobrome.

>> VIDEO: Piquet se u Singapuru namjerno zabio u zid?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO: Massa vozio s crijevom za gorivo Slika nije dostupna Singapur: Fenomenalni Massa starta prvi!

>> VIDEO: Massa vozio s crijevom za gorivo

'Sve je to jedno veliko poniženje za formulu 1 i o tom aspektu želim razgovarati sa šefovima drugih ekipa sljedećih tjedana,' nastavio je rigati vatru Montezemolo, nakon što su mu oba vozača ostala bez bodova, a Ferrarijev pohod na dvostruku titulu zapeo.

Ferrari je najbolji, Massa je najbolji. Očekujem od Raikkonena da pomogne Massi da postane svjetski prvak Montezemolo smatra da ulične utrke i nemogućnost preticanja nisu pravi put kojim bi formula 1 trebala krenuti. Nije mu se svidjela ni safety car parada, koju smo imali prilike gledati u Singapuru. No, kad je u pitanju pogreška u boksu koja je Massu stajala vrijednih bodova, Montezemolo nema zamjerki za svoje mehaničare.

'Imamo fenomalnalne mehaničare koji su nam mnogo puta donijeli pobjede. Moramo se držati zajedno jer Ferrari je još uvijek svjetski prvak i borit ćemo se do kraja za novu titulu.'

Massin zaostatak uoči posljednje tri utrke od sedam bodova nikog u Ferrariju ne zabrinjava.

'Ferrari je najbolji, Massa je najbolji. Očekujem od Raikkonena da pokaže da je svjetski prvak u preostalim utrkama i pomogne Massi završavanjem ispred McLarena,' najavio je Luca di Montezemolo.

Sljedeća utrka vozi se 10. listopada na japanskoj stazi Fuji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene