Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Popularna video igra Guitar Hero III ima svog novog heroja. Četrnaestogodišnji Danny Johnson bit će upisan u Guinessovu knjigu rekorda.


Guitar Hero III postala je iznimno popularna igra, a umijeće 'sviranja' na gitari sa šest tipki je sve više na cijeni, otkako su thrash metal bendovi, koji su poznati po kompliciranosti i brzini sviranja. Odsvirati, ili bolje rečeno odigrati jednu takvu pjesmu do kraja nije mimalo laka zadatak.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Udebljala sam se upola manje nego u prvoj trudnoći!' Slika nije dostupna Fotka koja je podigla prašinu: Magic Johnson daruje krv?

U srijedu je u New Yorku održano natjecanje za gitarskog heroja, a novi rekord postavio je četrnaestogodišnji Danny Johnson.

'Moj osnovni instrument je piano. Inače ne sviram klasičnu gitaru, ali sam se zakvačio na Guitar Hero III. Uvijek se fokusiram na prvu notu, jer se onda uhvati i ritam. To preporučam svima, ostalo je samo vježba.', poručuje novi službeni gitarski heroj.

Johnson je zaradio 973.954 bodova svirajući pjesmu 'Through The Fire And Flames' grupe Dragonforce, što je 99 posto bodova u expert levelu.