Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Golemi požar u slamu u Mumbaiju je progutao dom zvijezde 'Milijunaša s ulice', malene Rubine Ali.


Vatra koja je izbila u petak navečer u slamu u Mumbaiju progutala je domove stotina obitelji koje su ionako već živjele na rubu egzistencije, a među njima se našao i onaj zvijezde 'Milijunaša s ulice', 11-godišnje Rubine Ali i njezine obitelji. Jedina sreća u nesreći je bila što u golemom požaru nije nitko nastradao.

Malena Ali, koja je postala slavna nakon uloge u filmu redatelja Dannyja Boylea 'Milijunaš s ulice', koji je osvojio čak osam Oscara, za režiju i najbolji film između ostalih, je rekla da je u požaru izgubila većinu svojih stvari, među njima i fotografije s dodjele Oscara na kojima je bila jedna od najvećih zvijezda 2008. godine.

>> Otac zvijezde 'Milijunaša s ulice' želi novac!

>> Dječaka iz 'Milijunaša s ulice' pretukao otac

Vezani članci Dragana Jeckov Jeckov podigla temperaturu u Sabornici: "U desetak gradova postoje ulice koje nose imena pripadnika i ideologa ustaškog pokreta" Slika nije dostupna Klinci iz 'Milijunaša s ulice' glumit će s A. Hopkinsom

'Ostalo nam samo nešto malo odjeće što smo uspjeli spasiti, sve ostalo je progutao požar. Sve moje fotografije, sve što mi je ostalo za uspomenu s Oscara je nestalo.', izjavila je malena Ali nakon požara.

Nakon što je primio Oscara, redatelj Danny Boyle je putem medija obećao da će se pobrinuti za normalne uvjete života i obrazovanje malene Ali i onda 10-godišnjeg Azharuddina Ismaila, koji je u 'Milijunašu' glumio dječaka Salima. 

Maleni Azharuddin se već uselio u svoj novi dom u srpnju 2009., a Ali bi se s obitelji trebala useliti u novi apartman kroz koji mjesec.