Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Tokiju je uhićena 36-godišnja Japanka zbog pokušaja unajmljivanja putem interneta osobe koja bi ubila njezine roditelje, jer su oni od nje zatražili da pospremi svoju sobu, preplavljenu stripovima i video vrpcama, javili su japanski mediji.


Nezaposlena žena koja je živjela kod roditelja zakrčila je tri prostorije u stanu tisućama video kaseta i stripova, a pobješnjela je kad su roditelji od nje zatražili da bacio dio kako bi napravila mjesta za sestru, koja je se također odlučila doseliti k njima.

Vezani članci Život s djecom - 21 Ljudi bez djece nisu ni svjesni koliko zapravo vremena i novca imaju Roditeljstvo (Foto: thechive.com) - 9 Bili su mladi i ludi dok nisu postali roditelji, pogledajte kako su im djeca promijenila život

U svojem je gnjevu dala oglas na internet u kojem je tražila osobu koja će likvidirati njezine roditelje, vlasnike jednog bara u Tokiju, no prije nego što se netko stigao javiti na oglas, policiju je obavijestio nepoznati korisnik interneta.

"Od mene su zahtijevali da bacim svoje blago iz djetinjstva i to me strahovito razljutilo. Željela sam da roditelji nestanu", priznala je tijekom ispitivanja u policiji, kako prenose agencija Jiji Press i dnevnik Sankei Shimbun.

U Japanu nije rijetkost da samci ostaju živjeti s roditeljima i do 40-ih godina života, pa i duže.