Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Toliko su novca američke zvijezde donirale na Eltonovom tradicionalnom oskarovskom partyju. Milijuni idu na račun pjevačeve fondacije za borbu protiv AIDS-a.


Za oskarovski party Eltona Johna, koji se ove nedjelje održao u Pacific Design Centeru u Los Angelesu, uvriježeno je da bude proglašen najboljim 'afer Oscar' tulumom u gradu. Tako je bilo i ove godine, a popis zvijezda koje su se odazvale, bio je doista impresivan.

Vezani članci Frances McDormand - 4 Posebna žena koju u Hollywoodu jako cijene: Odbija se šminkati, a nije joj smetalo ni što joj je muž dao prsten od bivše Oscar nominacije Pjesme nominirane za Oscara izvest će se na krovu muzeja u Los Angelesu i na Islandu

Sir Eltonu u goste došli su Kate Beckinsale, Victoria Beckham, Sharon Stone, Quincy Jones, Claire Daines, Taye Diggs i mnogi drugi.

Inače mušičavi Elton John bio je te večeri, izgleda, odlično raspoložen. Okupljenim zvijezdama otpjevao je uz klavir nekoliko svojih hitova, a u pjevanju mu se pridružila i posebna gošća Raphael Saadiq.