Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Koreografija jadna, usklađenost nikakva, …ne znam zbog čega ste se prijavile!' Time je riječima započeo svoju kritiku Dubravko Merlić, no to je bila samo šala! Jer su djevojke oduševile stroge suce Supetalenta svojom atraktivnom koreografijom!


Skupina RIS postoji tek nekoliko godina, a njena voditeljica je poznata plesačica Ivona Brnelić. Članice su djevojke između 14 i 18 godina. Koreografiju im slažu različiti plesači iz raznih plesnih skupina. Do sada su nastupale na manjim natjecanjima i zadovoljne su rezultatima, a nastup na Supertalentu bit će im prvo veće natjecanje.

Vezani članci Velebit bogat divljači - 3 Kamere stigle i na Velebit: Pogledajte prizore koje prosječni posjetitelj našeg najmlađeg nacionalnog parka ne može vidjeti Sarah Seifert - 3 Zaludjela Hrvatsku "miješanjem" bujne pozadine, a sad i slavnoga glazbenika: Pohvalila se velikim uspjehom


Na audiciji je sudjelovalo sedam članica skupine, a nakon nastupa Nina nije krila oduševljenje: 'Odlične ste. Plešete genijalno. Nastup je vrhunski. Jedva čekam da vas vidim u polufinalu.'.