Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je odradila jedne Gole vijesti, Suzana Buntić pohitala je nekim medijima izjaviti kako se osjeća prevarenom. Ovaj tjedana ipak se pokajala zbog svoje ishitrene reakcije, i progovorila za Red Carpet o čitavoj situaciji.


'Zato što su mi bili prošli ponedjeljak rekli da sam primljena, da bih onda saznala tjedan kasnije da nisam još primljena jer traju glasanja gledatelja. Onda nisam znala tko tu koga mulja, svi mi drugačiju priču govore.', objasnila je Suzana Buntić nastali nesporazum. Ekipa Red Carpeta došla je u njen rodni Novigrad s popisom komentara koji su slali gledatelji, a pred kamerom ih je čitala baš Suzana.

Vezani članci Slika nije dostupna Boris Jelinić pred Sabinom izvadio čarapu iz gaća Slika nije dostupna VIDEO: Suzana Buntić spremna za Gole vijesti

'Ova nova mačka vam je jeb***. Bar nije ofucana. Zadržite ju da uživamo u lijepim grudima.', bio je jedan od komentara na koje je zatim Suzana davala replike. O svojoj sugrađanki progovorili su i stanovnici Novigrada, a na kraju emisije za pokazanu hrabrost Suzana je dobila i zasluženu nagradu. Pogledajte u prilogu kako je Red Carpet razveselio Suzy.