Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istraživački novinar Bojan Požar zavio je u crno Uršku Čepin i pojedine političare.


Navodno je upravo Urškina prijateljica nakon svađe pustila u javnost snimku na kojoj slovenska starleta pruža seksualne usluge slovenskim političarima.

Vezani članci Marko Balen U strahu od izbjeglica: Slovenija postavlja nove kilometre žičane ograde uz granicu Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Bez COVID potvrda ne mogu ni u dućan, ni u autobus: Susjedi pohrlili na cijepljenje

'Radio sam na temi skrivena prostitucija u salonima za masažu i došao sam do tih snimki. Na snimci su Urška Čepin i jedan lokalni političar', izjavio je za Red Carpet novinar Bojan Požar.

'Rekla sam da se toga ne sjećam i ovo je velik šok. Zbilja ne znam što se događa i ne znam što bih o tome rekla', komentirala je cijeli slučaj Urška.

>> Fatalna Urška na snimci? Seks skandal i dalje potresa Sloveniju!

No, Požar tvrdi kako je Urška imala 4 do 5 stranaka na dan te je od svakog uzimala od 120 do 150 eura. A ono što tek sad dobiva smisao je činjenica kako je direktor za komunikacije bivše slovenske Vlade izabrao upravo Uršku za promociju slovenske mirovinske reforme. Mogao je, naime, uzeti bilo koju drugu ženu. No, odabir je pao baš na onu koju se godinu dana nakon toga povezuje sa seks skandalom u kojeg su uključeni slovenski političari.

'Radim u medijima, pjevam, voditeljica sam, vodim razne priredbe', definicija je kojom Urška opisuje sebe. Više o ovom skandalu u susjednoj nam državi pogledajte u priloženom videu Red Carpeta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.