Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od najslavnijih top modela svih vremena, koja je uz manekenstvo postala uspješna glumica, dizajnerica, a okušala se čak i u pjevačkim vodama, Milla Jovovich posjetila je proteklog tjedna Madrid gdje ju je zatekla i kamera Red Carpeta.


Milla je u Madridu predstavila torbu koju je dizajnirala u suradnji s Tommyjem Hilfigerom, a čija sredstva od prodaje idu udruzi 'Breast Health International' koja pomaže ženama oboljelima od raka dojke. Uz prenatrpani raspored koji je ova slavna ukrajinka imala, nije odoljela Fani Stipković kojoj je dala ekskluzivni intervju.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

Gledatelji ove nedjelje imaju priliku saznati da li Milla zna koju riječ našeg jezika s obzirom da su joj preci iz Crne Gore, kako joj je bilo odrastati u Ukrajini i zašto je napustila tu zemlju. Milla će otvoreno ispričati kako se na nju reflektirala činjenica s obzirom da je kao mlada napustila školu da bi postala poznati top model.

Saznat ćemo zašto je u posljednje vrijeme Milla angažirana u humanitarnom radu. Problematika raka dojke posebno je dira iz razloga što su joj neke prijateljice oboljele od te bolesti. Milla Jovovich će ispričati kako je od akcijskih junakinja postala smirena majka te koliko ju je majčinstvo promijenilo.

Nakon intervjua Milla je ekipu Red Carpeta odvela na predstavljanje svog projekta gdje im je njena bliska prijateljica i predsjednica udruge 'Breast Health International' Susan Schwartz ispričala nešto o najgorim slučajevima raka dojke i navela primjere žena koje su ona i Milla uspjele spasiti od smrti.