Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glavna zvijezda Cvjetnog Trga u posljednje je vrijeme gospon Tomo Horvatinčić. Zbog njegova projekta prosvjednici su se danima smrzavali u Varšavskoj, uključujući voditeljicu RC-a Anu Stunić, a neki su čak završili u zatvoru.


No čak ni to nije uspjelo baciti preveliku sjenu na vječno natezanje između obitelji Radeljak i Pravoslavne crkve, a nakon sporne terase glavna tema su postale nadzorne kamere.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Htio mi je kupiti avion za samo jednu noć seksa!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

Osjećaj da živi u reality showu te da mu život nadzire pravoslavna crkva nije se svidio Leu Radeljaku koji je navodno poslao domara da precvika žice na nadzornim kamerama.

Zbog toga je podignuta tužbu protiv Lea koji je također najavio tužbu protiv pravoslavne crkve zbog narušavanja privatnosti. Leo tvrdi da paroh Popović terorizira i ostale stanare te da se ponaša prema njima kao da su stoka. Ovom 'stočarskom temom' pozabavila se novinarka Red Carpeta.