Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Većina žena sanja o beskonačnoj kolekciji torbica, štoviše posebnoj sobi u kojoj bi ih poslagala po boji, veličini i marki kao što to čine Sanja Duggan i Sunčica Lalić. No ima tu i jedan torboljubac, a ime mu svi znamo.


Nekima se njihov san ostvari još za života, pa se tako i Modni Mačak ubraja u ponosne, doduše, ne vlasnice, već vlasnike pozamašne kolekcije brendiranih torba i torbica.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Htio mi je kupiti avion za samo jednu noć seksa!' Slika nije dostupna Hrvatica pobijedila na izboru za najljepšeg balkanskog transvestita u Beču!

Ovaj strastveni torboljubac primio je u goste novinarku Red Carpeta kako bi se pohvalio sadržajem svoga ormara.

Zasigurno mnogi od vas noćima ne spavaju misleći na to što sve krije ormar Modnog Mačka. a u njemu nema što nema! Brat bratu - obukao bi se od glave do pete cijeli školski razred!

Broj torbi mu se poklapa s kućnim brojem. Naime Marko posjeduje preko 50 torbi (Hrvatice nemojte sad početi sliniti od zavisti).

'Ja sam ovisan o šopingu i to je moj posao, znam da pretjerujem, jer realno pola toga ne stignem ni nositi. Nemam kredita , financijskih dugova, nemam poroka, ne pijem, ne pušim, ne radim ono treće, dakle skroz sam bez poroka', pravda se Marko Grubnić kojemu je jedini porok kupnja. A toliko voli svoje torbe da bi zamislite i drek u ruci držao da ne onečisti neku od svojih ljubimica.

Saznajte više u prilogu Red Carpeta.