Sinoć je klub Gallery na Jarunu bio domaćin proslave najkontroveznije magazinske emisije u Hrvata; 'Red Carpeta'. Da to nije bila samo obična proslava tristote emisije, dokazali su i mnogi prisutni gosti iz javnog života koji su se našli na zabavi kultne emisije.


Red Carpet je proslavljanjem tristote emisije u zagrebačkom klubu Gallery u nedjelju navečer potvrdio svoj kultni status među domaćim celebrityjima koji su se okupili na tulumu. Time je proslavljena najdugovječnija showbizz emisija u Hrvatskoj.

Vezani članci Connect (Foto: Bojan Žaja) Grupa Connect priredila neočekivan spektakl u kultnom zagrebačkom klubu Evelina Bledans (Foto: Instagram) Ovo se ne viđa svaki dan: Glumica udarila ženu koja joj je vrijeđala bolesnog sina!

Većina prisutnih gostiju svoju egzistenciju u javnom životu, ili samu prepoznatljivost vlastitog lika iz mase sličnih može zahvaliti upravo Red Carpetu koji doslovce proizvodi domaće celebrityja.

Pogledajte djelić atmosfere tijekom proslave tristote emisije Red Carpeta u zagrebačkom klubu Gallery, gdje je bila servirana i velika slavljenička torta. Cijeli tulum trajao do ranih jutarnjih sati, stoga domaća slavna lica se ne bi trebala previše brinuti ako im se Daniel Delale ne javlja na telefon od jutra.