Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srećom da je još uvijek zaljubljen, jer pjevača čeka 17 500 mjesta zagrebačke Arene, koju kani dupkom ispuniti!


Kao prekretnicu u svojoj karijeri, trenutno najpopularniji srpski pjevač koji će 10. prosinca održati koncert u zagrebačkoj Areni, Željko Joksimović navodi 2004. godinu kada je s pjesmom 'Lane moje' osvojio drugo mjesto na Euroviziji u Istanbulu. No, morao je pričekati još dvije godine, kada je s pjesmom 'Lejla' koju je napisao za grupu Hari Mata Hari, proglašen najboljim kompozitorom Eurosonga. Potom još dvije, kada je zajedno s voditeljicom Jovanom Janković vodio Eurosong u Beogradu, te im se dogodila ljubav.

Vezani članci Nina Badrić Novi hit Nine Badrić kojim je osvojila čitavu regiju dobio je i svoj video spot Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić otkrila detalje svog ljubavnog statusa te napokon progovorila o onom pravom

Kad je zaljubljen, tada je najbolji, izjavio je za Gloriju, dodavši da to znači da je kreativan i pun energije. Što bismo više od zabavljačke zvijezde nego li da je u najboljem izdanju? Srećom da je još uvijek zaljubljen, jer mu je cilj podići na noge zagrebačku Arenu gdje će po prvi put za domaću publiku izvoditi pjesme sa svoja dva posljednja albuma 'IV' i 'Ljubavi'.

Pjevač se od domaćih zvijezda najviše druži s Ninom Badrić, ali volio bih suradnju sa Severinom! Ipak, o gostima na nadolazećem koncertu nije želio govoriti, ali je dodao i to da prijateljuje i s Tonyjem Cetinskom i Petrom Grašom.

Pjevač koji obožava svoju 14 godišnju kćer iz braka s Vesnom Avramović, radije se od recentnije prošlosti kada je zbog Jovane ostavio tv voditeljicu Adrianu Čortan, s kojom je bio četiri godine u vezi, prisjeća odrastanja u Valjevu, gradiću koji je okarakterizirao kao plodnu umjetničku sredinu, te prve harmonike za koju je njegov otac odvojio cijelu svoju plaču.

>> Željko Joksimović u problemima: Izgubio vilu na Dedinju

>> Gala večera s Lakom, Severinom i Joksimovićem