Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Funk on the Beach' u čast Dini Dvorniku razgalio splitske Bačvice, a koncert u čast preminulom bratu organizirao je Dean Dvornik.


Da je Dino živ tada bi proslavio 46. rođendan, i vjerojatno pao u nesvijest kada bi doznao u kakvim je problemima njegov brat.

Vezani članci Slika nije dostupna Još jedan spot naše pjevačice zabranjen na Youtubeu! Slika nije dostupna Pogledajte nove Elline vratolomije!

Naime, kada je koncert završio, na koji su posjetitelji ulazili besplatno, račun je pokazao da je Dean u manjku 200 tisuća kuna. 'Na sebe sam preuzeo glazbeni dio manifestacije, to jest dovođenje izvođača, i prikupio sam 300.000 kuna od sponzora. Nisam imao nikakve veze s prodajom ulaznica, ali vjerovnike to ne zanima. I mama mi je pod stresom jer nam pred kuću dolaze prijetiti', piše 24sata.

Dean živi s majkom Dianom u stanu na splitskom Spinutu. iako je u problemima do grla dobri Dean anmjerava namiriti sve ljude koji su pomogli organizaciji koncerta u čast Kralju funka. Budući da nekako teba isplatiti dug, Dean je pristao na prijateljevu ponudu i počeo raditi na recepciji hotela. kaže da radi samo noćnu smjenu, od 22 sata do sedam sati ujutro. Kaže, dobro se snalazi jer odlično govori engleski jezik i služi ga elokvencija. Na kraju je nadodao da je vjerovao ljudima o kojima danas sluša kojekakve priče.

Tko će sada pomoći Deanu? Splićani? Danijela?

'Drugi put ću biti pametniji i pretpostaviti da nisu svi dobronamjerni', rekao je Dean kojemu bi u životu bilo lakše da je polovicu kuće na Braču zadržao za sebe, i eventulano je za 90 tisuća eura prodao, nego da ju je na zahtjev poklonio Danijeli, Dininoj udovici. Dobar 'kao kruh', Dean je svejstan da je u ovoj priči on najveći gubitnik, dok je Danijela najviše dobila, iako bi joj, kaže, uvijek pomogao jer zna da će joj s vremenom biti sve teže. A tko misli na Deana, dok na hotelskoj recepciji čami cijelu noć?