Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema riječima Dine Bešlica, Halidova sina, pjevač je stradao zbog loših uvjeta na cesti, a ne zbog umora. Posljednje informacije iz sarajevske bolnice govore da se vid na desnom oku vjerojatno neće moći spasiti.


Zdravstveno stanje pjevača Halida Bešlića, stradalog jučer u prometnoj nesreći kod Sarajeva, je nepromijenjeno. Nakon nekoliko operacija, Halid je stabilno, no prema posljednjim informacijama, trpi dosta jake bolove te će ga se još nekoliko dana uspavljivati.

Vezani članci Slika nije dostupna Halid + Crvena jabuka = super provod Slika nije dostupna Dražen Žerić Žera: ‘Da promijenim frizuru? Nema te cifre!’

Glasnogovornica Kliničkog centra u Sarajevu, Biljana Jandrić, potvrdila je da pjevač neće ostati bez desnog oka, no postoji strah da se vid na ozlijeđenom oku vrlo vjerojatno neće moći spasiti.

Posjeti u bolnici su zabranjeni, a Halidova obitelj priopćila je javnosti kako je razlog pjevačeva slijetanja s ceste poledica, a ne umor, kako su neki mediji implicirali. Naglasili su i kako su uvjereni da će Halid uskoro zapjevati.

>> Alka Vuica: Halid mi je sinoć obećao da neće izlaziti

>> Halida Bešlića očekuju još dvije operacije lica

>> Halid Bešlić nakon nesreće: ‘Krv, buraz, krv’

No, kako se neslužbeno saznaje, Halid Bešlić će vjerojatno, zbog ozljede jezika, imati problema s izgovaranjem palatala. Ako se to pokaže točnim, daljnja pjevačka karijera sarajevske folk zvijezde, mogla bi doći u pitanje.