Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Procurio je trailer od dvije i pol minute za 'This Is It', posljednji Jacksonov film u kojem će se vidjeti pripreme za njegove nikad održane povratničke koncerte u Londonu, no pored toga procurio je i video razgovora s odvjetnikom u kojem kralj popa priznaje svoju ovisnost o sredstvima protiv boli.


U traileru za 'This Is It' koji će zaigrati 28. listopada, i za kojeg se očekuje da će poharati kino dvorane, vide se dijelovi s proba iz Stapless Centra u Los Angelesu u kojem se Michael Jackson pripremao za 50 nikad održanih povratničkih koncerata u Londonu.

Vezani članci Michael Cohen, Donald Trump i Paul Manafort (Foto: AFP) Teški udarci za Trumpa: Bliski prijatelj optužio ga za isplaćivanje novca ženama u zamjenu za šutnju Donald Trump (Foto: AFP) Trump napao odvjetnika zbog snimke o isplati Playboyeve zečice: "Vaš dragi predsjednik nije učinio ništa loše"

>> Mrtvi Michael Jackson vrtoglavo diže cijene grobova

Uvježbavalne plesnih točki, moonwalk, kao i izvođenje hitova koji su obilježili njegovu karijeru predočeni su uistinu po posljednjoj video produkcijskoj modi u visoko tehnološkoj maniri, a u dvije i pol minute koliko traje trailer nisu izostali ni dirljivi trenuci bratimljenja plesača koji su svi presretni što daju sve od sebe za nastupe kralja popa.

No pored tog trailera koji je bio predviđen za emitiranje svega dva tjedna prije premijere filma 'This Is It', pojavio se i drugi puno manje glamurozan video na The Sunu u kojem Jackson progovara o svojoj ovisnosti o sredstvima protiv boli.

U tom video materijalu Michael Jackson je intervjuiran od strane odvjetnika vezano za proces u koji je bio involviran njegov bivši menadžer Dietera Wiesnera.

Wiesner je bio Jacksonov menadžer od 1996. do 2003. godine, a isti je tražio 45 milijuna dolara od pjevača u građanskoj parnici zbog prevare i kršenja ugovora.

U video materijalu Jackson govori o uzimanju lijekova protiv boli i o ovisnosti o njima, a sve u kontekstu toga da je bio previše 'high' u vrijeme kad je potpisivan ugovor te je tvrdio kako se ne sjeća tog trenutka.

Na pitanje odvjetnika: 'Jeste li bili pod utjecajem droge, ili alkohola, što je možda moglo umanjiti vašu ubrojivost tijekom potpisivanja ugovora?' Jackson je odgovorio: 'Da, moglo je tako biti zbog utjecaja lijekova koji su mi bili prepisani na recept.

'U redu. Koje ste lijekove uzimali u siječnju 2003. godine?' bilo je slijedeće pitanje, a odgovor je bio da se radilo o sredstvima protiv boli koje je Jackson uzimao kao posljedicu povreda koje je zadobio na koncertu.

'Znači vaše svjedočanstvo je da ste dali legalno pravo i ovlasti Dieteru Wiesneru i Ronaldu Konitzeru u trenutku dok ste bili po utjecajem lijekova? bio je ponuđeni zaključak na koji je Jackson odgovorio: 'Vjerojatno, vjerojatno da.'

Kralj popa nije bio u stanju sjetiti se koliku količinu i koje lijekove je konzumirao u to vrijeme. jedino što je tvrdrio bilo je da ih je uzimao jer je imao ozbiljan pad na jednom koncertu humanitarnog karaktera, a također je naveo da se povrijedio i u svom domu.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju