Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

27. lipnja bi u pulskoj Areni trebao nastupiti velikan popa Elton John, a svoje gostovanje 12. srpnja potvrdio je i legendarni gitarist Carlos Santana u sklopu jubilarnog desetog po redu Histria festivala.


Kako navodi vodstvo Histria Festivala, ideja i želja da Elton John nastupi u jedinstvenom ozračju pulskog amfiteatra postoji već godinama, a bit će ostvarena ovog ljeta, odnosno 27. lipnja. Koncert još uvijek nije službeno potvrđen, ali radi se o formalnosti, jer su već svi detalji dogovoreni.

Jedan od najvažnijih uvjeta od strane Johnovog managementa su dimnezije bine koja mora biti velika, kao što je velik i ugled britanskog pjevača, kompozitora i klaviriste. No obzirom na veličinu Arene postignut je određeni kompromis, tako da su se stekli svi uvjeti za gostovanje Eltona Johna.

Vezani članci Slika nije dostupna Napunili Lisinski, iduća na redu je Arena! Slika nije dostupna Naši violončelisti zasvirali na koncertu Eltona Johna!

Svoj nastup potvrdio je i gitarist Carlos Santana za 12. srpnja, a sudeći po njegovim dosadašnjim nastupima u Hrvatskoj i ovog puta se može očekivati prvoklasni show.