Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kod Henryja Hatea tetoviraju se mnogi slavni Londončani, a većina i ne zna da on već šest godina boluje od smrtonosne bolesti.


Mediji su otkrili da tattoo-majstor Henry Hate boluje od side, te da njegovi slavni klijenti to i ne znaju. To im je potvrdio i sam Henry: 'Postoje neki celebrity klijenti koji za moje stanje znaju već neko vrijeme, no većina ih nije znala. Nije bilo ni potrebe da im kažem, jer svoj posao obavljam profesionalno i ne postoji nikakva opasnost od zaraze.'

Vezani članci Slika nije dostupna 'U mojoj obitelji moraš vrištati da bi te netko čuo i primijetio' Slika nije dostupna Nađen kako se guši u krevetu!

Henry Hate tvrdi da mu je Amy Winehouse jedna od najdražih klijentica te da je njoj rekao za AIDS.

Londonski Metro prenosi da, unatoč tome što se pri tetoviranju ispuštaju velike količine krvi, Hate ističe da on nosi rukavice i radi sa sterilnim instrumentima te da rizik ne postoji.

Bit će zanimljivo vidjeti koliko će mu, nakon javnog priznanja da je šest godina tajio bolest, opasti promet u salonu. Inače, kod njega su svoje tijelo ukrašavali i Pete Doherty i Boy George.