Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nesretnoj pjevačici sreću ne čini ni slava, ni novac, ni putovanja, ni skupi hoteli... ona želi samo jedno... ljubav.


Oni koji novaca nemaju tješe se činjenicom kako bogatstvo ne može kupiti sreću niti ljubav, u što se uvjerila i simpatična Susan Boyle koja je četiri desetljeća živjela skromnije od mnogih svojih sugrađana. 'Nikada udana i nikada ljubljena', Susan je život posvetila njezi roditelja kojih danas više nema, mački Pebbles koju je zbog poslovnih obaveza morala prepustiti nekome drugome na brigu i ustrajanjima da netko napokon čuje njezin glas. Sada, kad joj je Simon Cowell pomogao dotaknuti sretnu zvijezdu Susan je tužnija no ikad.

Nesretna ljubav

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Susan Boyle upropastila nastup uživo radi 'knedle' u grlu Slika nije dostupna Lou Reed rasplakao Susan Boyle

Čini se da nikada nije bila više shrvana činjenicom da je sama, neudana i bez djece. Njezin biološki sat već odavno teško vuče svoje kazaljke, a Susan bi, prema riječima brata Gerryja, najradije odbacila svu stečenu slavu i novac za malo ljubavne sreće.

'Sve je to zaista veoma tužno. Susan trenutačno ima svijet pod nogama, novac i slavu, ali joj to sada ništa ne znači. Jedino što želi više od svega je ljubav. Najveća želja joj je da pronađe nekoga s kime će moći podijeliti svoj uspjeh i tko će joj pružati podršku u teškim vremenima', rekao je zabrinuti Gerry.

Kad nemate s kime podijeliti sreću

Sa Susan već mjesecima vodi maratonske telefonske razgovore kako bi joj pružio potrebnu utjehu, ali zaključuje da ništa ne pomaže nesretnoj pjevačici koja je zbog istog problema još prošle godine imala živčani slom i provela dva tjedna na psihijatrijskom odjelu u londonskoj klinici.

'Privatni život moje sestre je daleko od idiličnog. Susan može jesti u najboljim restoranima, putuje svijetom i spava u najboljim hotelima, ali to joj ništa ne znači jer nema nikoga s kime bi dijelila te sretne trenutke', nadodao je Gerry i time podsjetio kako ljubav doista pokreće svijet.