Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šuškanja oko repera i atraktivne Kim da sigurno imaju nešto više od prijateljstva, još uvijek su u tijeku, a njihova sve češća druženja mogla bi lako iznjedriti i glazbenu suradnju.


Tako je barem Kim Kardashian dala naslutiti u svojim izjavama, iako se nije usudila ništa definitivno potvrditi: 'Kanye je glazbeni genij i bila bi mi čast raditi nešto s njim. Samo se pokušavamo zabavljati', izjavila je Kim koja je očito puna riječi hvale za repera Kanyeja Westa, a uzajamno se pomažu i u poslu tako što ona dolazi na premijere njegovih spotova i pjesama, a i on je bio prisutan u vrijeme otvaranja Kiminog dućana.

Vezani članci Slika nije dostupna Samo najbolje za Kim: Potrošili preko 4 milijuna kuna na - WC školjku! Slika nije dostupna Prva fotka Kim nakon poroda: 'Malena dušo, toliko te volim!'

No, Kim je ionako nedavno izjavila da se baca u glazbene vode jer očito je biti pjevačka zvijezda ultimatum za potvrdu statusa zvijezde, tako da bi se tim izletom samo pribrojala mnoštvu koji su prvo postali slavni, a tek onda su stekli zanimanje (pjevača).

>> Ljubavni peterokut: 4 muškarca u borbi za Kim Kardashian

No, kakva će kombinacija od repera i Kardashianke izići, još nije poznato, ali svakako ovaj čudan spoj mogao bi svašta nagovijestiti, pa tako i ljubavno-poslovnu priču.