Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Severina je stala na kraj svim spekulacijama i otvoreno progovorila o velikom ljubavnom preokretu.


Jučerašnja vijest da je Severina prekinula zaruke s partnerom Slavkom Šajinovićem i već ga zamijenila drugim, odjeknula je poput bombe. Doduše, prvotno je prihvaćena s nevjericom, a sva nagađanja prekinula je sama Severina koja je dala intervju za Gloriju: 'Dogodilo se nedavno, spontano, kao što se takve stvari događaju', rekla je pjevačica ne ostavljajući prostora za ikakve spekulacije.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Prekinuli su prije mjesec i pol, nitko mu ne brani da vidi svog sina!' Slika nije dostupna Severina potvrdila da je prekinula zaruke, te da ima novog dečka

Očito da je riječ o ljubavi na prvi pogled jer je još donedavno u medijima veličala Slavka kao osobu s kojom se vidi cijeli život pa je davala naslutiti kako će se uskoro njihove zaruke okruniti i brakom, a samo dva tjedna nakon što je upoznala srpskog biznismena Milana Popovića, dogodio se nagli preokret u ljubavnom životu. 'Sa Slavkom sam prekinula čim sam shvatila što se događa. Nisam dvojila oko toga, jer nisam osoba koja bi mogla živjeti u jednoj vezi, a istovremeno biti zaljubljena u drugog', priznala je Severina u intervjuu za Gloriju i očito pokazala kako uistinu slijedi svoje srce jer je jednu od većih životnih odluka donijela bez imalo kalkuliranja.

Sa zaručnikom Slavkom provela je dvije i pol godine, a samo jedan pjevački izlet u Srbiju bio je dovoljan da prekine ljubavnu priču koja je po svemu nagovještavala jedan sretan završetak koji završava poljupcem ispred oltara. No, pjevačica ne dvoji kako je njen, sada već bivši, zaručnik itekako osoba o kojoj misli samo najbolje, no to očito nije bilo dovoljno: 'O Slavku mogu reći samo najbolje, a na ovaj intervju sam pristala da se ne bi izvrtale činjenice i da Slavka, koji je krasna osoba, poštedim raznih nagađanja koja su u ovakvim slučajevima vrlo česta', izjavila je Severina ne skrivajući kako je svojim činom iznenadila i svoje bližnje. Tako je Severina naglo razriješila sve spekulacije po medijima, a objava o ostavljenoj staroj i pronađenoj novoj ljubavi, po medijima se otkrivalo poput munje, baš kao što se sve dogodilo i u stvarnosti.

Podsjećamo, Severina je Milana Popovića upoznala sredinom prosinca u Srbiji kada mu je pjevala na rođendanskoj zabavi uz Harisa Džinovića. Samo dva tjedna poslije toga, osvanula je vijest o prekidu zaruka sa Slavkom Šajinovićem kao i o pronalasku nove ljubavi iako je početkom mjeseca izjavljivala kako je Slavko 'prava zrela ljubav, muškarac, prijatelj, duša'. Nagle odluke u svakom slučaju, po onome što je izjavila, rezultat su onoga što joj nalaže srce, a ne razum, tako da ćemo pjevačicu ove godine zasada pratiti u društvu biznismena Milana Popovića, koji slovi u Srbiji kao kralj bakra, a nije ni tajna da mu tvrtka priskrbljuje poprilično podebljan račun, obzirom da joj se prihodi broje u milijardama dolara godišnje.

>> Severina potvrdila da je prekinula zaruke, te da ima novog dečka

>> Spekulacije srpskih medija: Severina našla novog dečka

Srpski Svet se izvještavajući o ovom velikom prekidu pozvao baš na bogatstvo koje stoji iza Popovića i naveo novac kao glavni motiv ovog ljubavnog zaokreta: 'Konobar iz Rijeke je simpatičan i zgodan, ali milijuni su milijuni', tvrdnja je srpskog tabloida, no Seve je ipak na kraju jedna od rijetkih osoba koja je pokazala da srce u ljubavnom životu ne tolerira nikakve kalkulacije. I brzinom munje u svojim 'letećim tridesetima' odlučno je donijela odluku koju bi mnogi karakterizirali kao 'tešku' i 'životnu' te u srpskom biznismenu očito pronašla novog 'prijatelja, muškarca, ljubav, dušu, zrelost'.