Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon dugotrajne potrage za idealnom kućom ili stanom koji bi Severina i Slavko Šajinović pretvorili u svoj dom, odluka je pala na gradnju potpuno nove kuće. U blizini Opatije upravo niče ljubavno gnijezdo s prekrasnim pogledom u koje će uskoro sletjeti ovaj slavni par.


U pogledu na Kvarner s pitomih obronaka Učke uskoro će iz spavaće sobe uživati Severina i odabranik njenog srca, riječanin Slavko Šajinović. U naselju Babiloni iznad Ičića pored Opatije upravo je u toku gradnja njihovog ljubavnog gnijezda.

Vezani članci Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!'' Severina Severinine fotke na jet-skiju izazvale gomilu reakcija na Instagramu, godine joj prolaze, a ona kao da je sve mlađa!

Osim u miru i tišini Severina i Slavko će uživati i u više od 200 kvadrata koji će biti luksuzno uređeni, kako prava zvijezda i zaslužuje. U prizemlju je garaža, na prvom katu veliki dnevni boravak a iznad njega 3 spavaće sobe. U planu je i izgradnja vanjskog bazena no o tome će Severina odlučiti kad slijedeći put dođe na gradilište.

Više obaveza Severina bi svakako imala kada bi zasjela u predsjedničku fotelju. Kada bi se kandidirala, njeni susjedi znaju kome bi dali svoj glas. A onda bi uz slavnu pjevačicu za susjedu imali i predsjednicu. I to u istoj osobi. Bila bi to susjeda iz snova kojoj bi uvijek rado priskočili u pomoć.

Severina i Slavko se još nisu ni uselili a dobrosusjedski odnosi već su uspostavljeni. Kasnije nam je gospodin Radovan i došapnuo kako su već dogovorili prvu susjedsku kavu kada kuća bude gotova.

Više u prilogu IN magazina!