Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ludo zaljubljen

Prevalio je pola svijeta da je vidi, čekao ju je 10 dana u zračnoj luci na klupici, ali ona nije došla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaljubljeni je Nizozemac prevalio 4500 kilometara da bi naposljetku završio u bolnici u kritičnom stanju.

Alexander Pieter Cirk, preko ušiju zaljubljeni 41-godišnji Nizozemac, završio je u nedjelju u rukama liječnika nakon što se srušio na aerodromu u kineskom gradu Changshi.

Pročitajte i ovo Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta" papa Franjo Upozorio na pornografiju Papa govorio o ljepoti spolnog odnosa: ''Seksualni užitak dar je od Boga''

Cirk je prevalio 4.500 tisuća kilometara kako bi napokon upoznao 26-godišnju djevojku Zhang na čiji je šarm pao preko interneta, međutim kada se ona nije pojavila na dogovorenom spoju, odlučio je sjediti u čekaonici sve dok se ne dođe.

Cirk je tako na neudobnim stolicama proveo punih deset dana, pa na kraju završio gotovo u kritičnom stanju budući da je kao osoba koja boluje od dijebetesa organizam potpuno iscrpio. 

Ipak, u ponedjeljak je otpušten iz bolnice, te se samo par sati kasnije ukrcao na zrakoplov za Amsterdam, ne znajući u tom trenutku da ga djevojka koja mu je osvojila srce ipak nije namjerno, žargonski rečeno, otpilila.

Naime, kada joj je poslao fotografije avionske karte, Zhang je bila 100% uvjerena da se Cirk samo šali, te je u međuvremenu zaputila u drugi grad kako bi se podvrgnula plastičnoj operaciji.

Drugim riječima, Zhang nije imala pojma da je doista stigao, te mu je preko kineskih medija poručila da bi ga uskoro voljela čuti, a možda jednoga dana i doista uživo vidjeti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene