Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zahvaljujući svojoj vezi sa Lindsay Lohan, Samatha Ronson ove je godine zaradila više od dva milijuna dolara u honorarima za DJ nastupe.


Samantha Ronson se kao DJ u nijednom svom ugovoru nije obavezala da će joj djevojka Lindsay Lohan dolaziti na nastupe. No vlasnici klubova i agenti su svjesni činjenice da kada Samantha negdje nastupa da će se s njom vjerojatno pojaviti i Lindsay.

Vezani članci Slika nije dostupna Učenik je prepoznao u porniću pa tražio autogram Slika nije dostupna Lohan slala 'lezbijske' mailove

Zbog te činjeniceove godine vlasnici klubova nisu štedjeli na Samanthinim honorarima, te su bili spremni platiti 1.000 do 17.000 funti po nastupu, što je rezultiralo sa godišnjom zaradom od preko dva milijuna dolara.

Nije loše za DJ-a, ali samo se pitamo da li bi zarada bila isto tolika da Sam nije nikada prohodala s puno poznatijom Lindsay.


Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju