Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanska kladionica Paddy Power ima novost u ponudi.


Pete Doherty, lider Babyshamblesa, i njegova kolegica Amy Winehouse glavni su favoriti britanske kladionice Paddy Power u ponudi za prvo celebrity uhićenje iduće godine.

Vezani članci Neredi u Kongresu Poslijedice juriša na Kongres: Zasad 13 optužnica zbog nereda i napada, među njima i šaman QAnon Slika nije dostupna Amy Winehouse uletjela Dohertyju na pozornicu

Uhićenje iznimno talentiranog i nepredvidljivog Dohertyja isplatit će se trostruko svakome tko uloži novac da će upravo Pete prvi osjetiti hladan čelik lisičina na svojim rukama u 2010. godini. Naime, omjer koji se nudi za glazbenika je 3 naprema 1, tako možete za uloženu funtu dobiti tri. Zavidno drugo mjesto drži Amy Winehouse čije će vam pritvaranje donijeti peterostruku dobit. Dobro kotira i njezin suprug Blake Fielder-Civil s omjerom 6/1.

Slijedi Courtney Love s koeficijentom 7/1, te čest gost zatvorskih ćelija George Michael (14/1). Omjer 18/1 zaslužila je nekadašnja ovisnica o cracku Whitney Houston, a budu li dogodine prvi uhićeni Eminem ili Ozzy Osbourne, vaš dobitak bit će za čak 40 puta veći od uloženog. Kladioničari u ovoj jakoj konkurenciji najmanje šanse daju problematičnom princu Harryju, čije vam pritvaranje može jednu funtu pretvoriti u okruglo 50.

>> Pete Doherty završio u zatvoru

U međuvremenu, Amy Winehouse će i kraj ove godine provesti po sudovima, budući se ovoga tjedna mora izjasniti o nedavnom napadu na pantomimičara u jednom londonskom kazalištu.