Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Showbizz vam poklanja četiri puta po dvije karte za koncert grupe Vatra, koji će se održati u petak 13. veljače u Tvornici kulture u Zagrebu.


Članovi grupe Vatra, Ivan Dečak i Irena Celio-Cega u utorak su bili gosti Showbizz video chata gdje su progovorili o svom petom albumu, što misle o marihuani i njezinoj zabrani, da li je istina da su nudisti, kuda idu na more, na kojim koncertima su bili u zadnje vrijeme, gdje se vide za pet godina od sada, misle li da je Jim Mrisson budala ili genije, koga bi prvog pojeli da se nađu na pustom otoku i još puno toga.

Vezani članci Slika nije dostupna Osvojite bogate nagrade gledajući DNEVNIK.hr! Slika nije dostupna Podijelili smo pozivnice za 'Koncert za život'!

>> Vatra: 'Polusvijet je zauzeo medijski prostor'

A za koncert koji će Vatra održati u petak 13. veljače u Tvornici kulture u Zagrebu, Showbizz vam poklanja četiri puta po dvije karte, a jedino što vi trebate napraviti je poslati nam ime zadnjeg albuma grupe Vatra na email: showbizz@novatv.hr. Imena sretnih dobitnika objaviti ćemo u petak 13. veljače.

Karte su dobili: Nataša Kušec (+1), Kristina Ban (+1), Marcela Sambol (+1) i Vanja Lokas (+1). Karte se mogu preuzeti večeras na ulazu u Tvornicu kulture s nekom od osobnih isprava. Želimo vam dobru zabavu!