Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što ga je u intervjuu Mirne Berend u InMagazinu nazvao 'manijakom koji nema dobre namjere', novinar Vedran Strukar uzvraća udarac pjevaču Jacquesu Houdeku.


Podsjetimo, nepravomoćnom sudskom presudom Jacques Houdek je osuđen na šest mjeseci zatvora uz dvije godine kušnje zbog prijetnji smrću koje je prošle godine uputio spomenutom novinaru. Nakon najnovijih Houdekovih uvreda, novinar Vedran Strukar najavljuje novu tužbu protiv poznatog pjevača.

Vezani članci Slika nije dostupna Ivica Kostelić kod Mirne Berend Slika nije dostupna Thompson: Napadi na mene dolaze iz Ureda predsjednika!

'Ne želim razmjenjivati uvrede preko preko medija, jer mi to ne dopušta moj kućni odgoj'

'Ja vas sad vrlo otvoreno pitam kad ste vi u nekom mediju vidjeli da novinari komuniciraju sa Jacquesom Houdekom na takav način na koji on komunicira s novinarima. Nikada nigdje. Ova presuda je pokazala da je dosta više nasilnika, ljudi koji se tako ponašaju, koji smatraju da mogu i dalje sustavno maltretirati, vrijeđati, klevetati novinare u obavljanju svakodnevnog posla, odgovor je revoltiranog Vedrana Strukara na Jacquesovu izjavu da je 'žrtva jednog psihotičnog, zapravo, ne psihotičnog, ali apsolutno jednog manijaka koji nema dobre namjere'.

Ponovio kazneno djelo nakon tjedan dana

Tako se nastavlja verbalni rat između pjevača i novinara. Dok optuženi Jacques i dalje tvrdi kako ne postoji niti jedan dokaz za optužbu, Vedran Strukar već najavljuje novu tužbu 'jer je Jacques ponovio kazneno djelo za koje je prije samo tjedan dana optužen'.

'Jacques Houdek očigledno ništa nije naučio, a ja se doista ne želim upuštati u raspravu i razmjenjivati uvrede preko preko medija, jer mi to ne dopušta moj kućni odgoj, već ću ostaviti da se ovim slučajem bavi sud', rekao nam je Vedran Strukar.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju