Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Malavijski sud danas je odbacio zahtjev pop kraljice, kojim je tražila dozvolu za posvajanje četverogodišnje Chifundo James, čije su ime britanski mediji preveli kao Mercy.


Madonna, koja u Malaviju boravi od nedjelje, nije bila u sudnici kada je odluka donesena. Tako nije čula ono što rijetko u životu čuje: da joj netko uputi odlučno - ne!

Vezani članci Slika nije dostupna Umjesto na školu za siromašne, Madonnini milijuni otišli na luksuz Slika nije dostupna Je li Gaga počela otvoreno od Madonne krasti i glazbu?

Razlog odbijanja njezine molbe jest zakonska stavka koja svim osobama koje žele posvojiti malavijsko dijete nalaže da u zemlji borave najmanje 18 mjeseci.

Isti je zakon bio na snazi i prije tri godina kada je Madonna iz istog sirotišta odnijela Davida Bandu. No, pjevačica je tada uspjela posvojenog sina izvesti iz zemlje prije nego što su se sudske vlasti snašle.

Ovoga puta bili su spremni. Nitko više u Malaviju nije bio previše impresioniran Madonninim pojavom te je poštivanje zakone i ne podilaženje svjetskoj zvijezdi, logičan slijed događaja.

Kako bilo, Madonna se, na opće iznenađenje zapadnjačkih medija, iz Malavija vraća praznih ruku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju