Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica se ustala već u osam ujutro i započela s pripremama za večerašnji koncert.


Lady Gaga je sama uzela fotoaparat u ruke i dokumentirala vlastite umjetne trepavice koje su joj jutros prilikom doručkovanja upale u kavu. Objavila je fotografiju na službenoj Twitter stranici i potpisala ju riječima: 'Obećavajuće je jutro kada vam trepavice padnu u kavu'. Gaga i njezine umjetne trepavice trenutačno se nalaze u svjetskoj dijamantnoj meki, belgijskom modnom centru Antwerp.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Danas je bio najbolji dan kojeg sam ikad imala, nikad neću ovo zaboraviti!' Slika nije dostupna Baš kao i druge žene: 'Bojim se kupaćih kostima!'

Tamo će večeras održati koncert u sklopu turneje 'Monsters Ball', u sklopu koje ju je imala priliku vidjeti i zagrebačka publika. Gaga je fotografiju plasirala na Twitter oko osam sati ujutro, što znači da se rano ustaje i kreće s uobičajenim dnevnim režimom, zbog kojega je tijekom karijere već nekoliko puta završila u bolnici zbog iscrpljenosti.

>> Lady Gaga kupuje najskuplji dvorac u Škotskoj

Nakon Belgije Gaga i njezin mnogobrojni tim kreću put Poljske, zatim Nizozemske, Italije, Španjolske, Portugala, Velike Britanije i naposljetku Francuske, gdje će 20. prosinca održati posljednji ovogodišnji koncert prije godišnjeg odmora, a nakon toga s turnejom nastavlja po Sjevernoj Americi s prvim nastupom u Atlantic Cityju.