U londonskom muzeju Handel House izložene su osobne stvari i memorabilije Jimija Hendrixa, najvećeg gitarista svih vremena.


U intimnom ozračju, štovatelji pokojne legende, koja je preminula prije 40 godina, mogu vidjeti njegov poznati crni šešir, koncertne plakate, gitaru kojom je Jimi Hendrix svirao na festivalu Isle of Wight, njegov autoportret te rukom ispisani stihovi.

>> Klub 27: Umiru mladi i odlaze u legendu

Vezani članci Policija u Londonu nakon terorističkog napada - 1 Terorist koji je u Londonu na ulici izbo nekoliko ljudi bio je na popisu potencijalno opasnih osoba Slavlje na ulicama Londona zbog Brexita - 4 Reporterka Nove TV iz Londona: Jedni slave, drugi žaluju, trećima je svejedno - "Mali poduzetnici podržavaju Brexit, korporacije već osjećaju poteškoće"

U postavu izložbe je i kopije smrtovnice, koja je već desetljećima tema žućnih rasprava. Naime, kao službeni uzrok smrti navodi se nesretni slučaj, odnosno kobna kombinacija alkohola i tableta za spavanje. No, sve je više neovisnih istražitelja koji tvrde da je glazbenika zapravo ubio njegov menadžer Michael Jeffrey, koji se na taj način spasio od bankrota.