Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Legendarna heavy metal grupa Iron Maiden nastupit će 10. veljače u 'Beogradskoj areni', gdje započinju ovogodišnju turneju. Članovi benda bili su izdašni u zahtjevima prema organizatoru kada je pitanju hrana i piće.


Na prvom mjestu su ogromne količine različitih vrsta piva, među kojima inzistiraju i na domaćem, a također je obavezna i rakija jabukovača, javlja beogradski Blic. Tokom njihovog boravka u Beogradu postoji mogućnost posjete i nekih od brojnih beogradskih restorana..

Vezani članci Slika nije dostupna Iron Maiden stiže u Zagreb! Slika nije dostupna Iron Maiden obaraju nove rekorde

Ručak mora biti serviran za 25, a večera za 50 ljudi. Zanimljivo je da jednom članu mora biti spremljen obrok za ponijeti, i to pileća prsa spremljene na pari sa brokulom i mrkvom bez začina.

Po pitanju piva, nakon koncerta treba biti spremno i ohlađeno 48 limenki piva po mogućnosti 'Stella Artois', 'Becks” i 'Kronenberg', ali nikako 'Fosters' i 'Budweiser'. Takođe 12 točenih piva 'Guiness' , rakija jabukovača, dvije boce crnog vina i 24 limenke raznih sokova. U dva frižidera mora biti mineralna voda, ali ne u staklenim bocama, limenke piva, pet boca limun i limeta 'Gatoradea, pet limenki 'Red Bulla” i led za piće.

U garderobi članova benda mora biti čajnik, kava i čaj sa punomasnim mlijekom, zatim 24 rashlađene male mineralne vode, isto toliko flašica vode na sobnoj temperaturi, kao i šest litarskih boca hladne vode. Dvije boce vrhunskog bijelog vina po njihovoj preporuci i dvije boce crnog, isključivo francuskog vina. Također, 24 boce piva 'Corona', i 12 boca Heinekena' ili 'Becksa', isto toliko'Guinessa' i obavezno i 12 boca lokalnog piva.

Takođe treba u garderobi na raspolaganju biti tanjur s voćem, zrele banane, miks koštunjavih plodova i suhog grožđa, kao i razne čokoladice. Naručili su i dva pečena pileta, koja moraju biti hladna i u komadu, čips, sos, kruh, dve konzerve tune, otvarač za konzerve, svježe povrće, razne umake, teglu senfa, teglu majoneza i teglu ketchupa. Tu su još i sojino mlijeko, led, posuđe koje nije za jednokratnu upotrebu, šest čaša za vino i 30 plastičnih čaša.