Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Biljana Jandrić, glasnogovornica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu potvrdila je da su Halidu Bešliću počele popuštati funkcije srca i pluća te da mu je opće stanje je u laganom pogoršanju.


Opće stanje Halida Bešlića u zadnjih 24 sata doživjelo je lagano pogoršanje, što je potvrdila Biljana Jandrić, glasnogovornica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Vezani članci Slika nije dostupna Halid Bešlić u Belgiju po drugo mišljenje Slika nije dostupna Liječnici odbili operirati Halida Bešlića

‘Njegovo opće stanje se jučer pogoršalo u smislu popuštanja funkcija srca i pluća, no stručni tim poduzima sve potrebne mjere da bi ga se ponovno stabiliziralo. Slaba strana njegovog zdravstvenog stanja su mu pluća. Znamo da je prije nesreće imao dvije upale pluća i da je prije desetak godina prebolio tuberkulozu, a pati i od povišenog tlaka. No optimistični smo i radimo sve da ublažimo krizu koju on prolazi’, rekla je Biljana Jandrić predstavnicima medija.

>> Halida Bešlića očekuju još dvije operacije lica

>> Halid Bešlić nakon nesreće: ‘Krv, buraz, krv’

Liječnici zasad ne preporučuju da se Bešlića premješta s odjela intenzivne njege, a što se tiče mogućnosti liječenja u inozemstvu, liječnici smatraju da je još preslab za jedno takvo iscrpljujuće putovanje.

Činjenica da je Halid strastveni pušač te da je znao popušiti pet kutija cigareta na dan, također ne pomaže, no liječnici se nadaju najboljem iako je trenutno na respiratoru. Upalu pluća liječe antibioticima, a što se tiče oporavka od operacija koje je prošao nakon nesreće, liječnici kažu da on teče u najboljem redu.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju