Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dr. Carl Claes, jedan od najboljih svjetskih oftalmologa, nije uspio spasiti desno oko Halida Bešlića, što je nakon povratka iz Antwerpena potvrdio i sam Bešlić.


Halid Bešlić vratio se jučer iz Belgije gdje mu je u Antwerpenu u srijedu ugledni belgijski oftamolog dr. Carl Claes pokušao kirurškim putem spasiti desno oko koje je teško stradalo u automobilskoj nesreći prije pet tjedana.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Prvi veliki intervju Halida Bešlića nakon nesreće Slika nije dostupna Halid Bešlić operiran u Belgiji

>> Halid Bešlić operiran u Belgiji

>> Liječnici odbili operirati Halida Bešlića

No operacija nije uspjela što je potvrdio i sam Bešlić, odmah po dolasku u Sarajevo: 'Operacija nije uspjela, ali nadam se boljem.', rekao je Halid okupljenim predstavnicima medija.

Bešlić je na sarajevski aerodrom sletio sinoć oko 22 sata i odmah se zaputio nazad u rehabilitacijski centar u Fojnici, gdje je i boravio prije odlaska na operaciju u Belgiju. Usprkos neuspjeloj operaciji, Halidov sin Dino je i dalje optimističan jer konačni rezultati još uvijek nisu poznati te će se tek nakon kontrole operiranog oka na koju Bešlić ide za mjesec dana znati da li je oko još moguće spasiti ili ne.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju