Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon više od dvije godine, grupa Pips Chips & Videoclips imat će samostalni koncertu u Zagrebu. Pipsi i dalje promoviraju posljednji studijski album 'Pjesme za gladijatore'.


Pod nazivom 'Kosmički rodeo na zvezdi repatici', grupa Dubravka Ivaniša održat će promotivni koncert u petak, 6. ožujka, u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Vezani članci Cjepivo protiv koronavirusa Sumnjivi paket u tvornici cjepiva AstraZenece bezopasan: "Ovaj privremeni prekid rada nije utjecao na naš raspored proizvodnje" Slika nije dostupna Novi trijumf omiljenog zagrebačkog mrguda

Pipsi su se posljednjih godina, poglavito od albuma 'Drveće i rijeke', svjesno odrekli masovne obožavanosti i stekli novu, brojčano omanju, ali izrazito vjernu publiku. Album 'Drveće i rijeke' iz 2003. godine dobio je odlične recenzije u utjecajnim inozemnim časopisima, dok u Hrvatskoj nije zaslužio niti jednu nominaciju za Porina.

Mnogi se slažu da Pipsi nikad u karijeri nisu zvučali bolje nego danas, tako da je koncert u Tvornici izuzetna i rijetka prilika da se u to uvjerite osobno.

Prije nego što Pipsi izađu na pozonicu, Zagrepčanima će se prvi put predstaviti Đana Šegon i njezina grupa Superneon, koji će promovirati odličan debitantski album 'Luna'.

Ulaznice za Tvornicu koštaju 60 kuna, a na dan koncerta 80 kuna.