Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oni su socijalno osjetljivi, angažirani u svim političko-kulturnim sferama života što uključuje i spas planeta, pa ipak gitarist U2 The Edge našao se prozvan upravo zbog prirode. Edge naime želi izgraditi raskošnu vilu usred rukom nedotaknute prirode - na vrhu planine.


Da biste bili potpuno vjerodostojni kada je u pitanju zaštita okoliša, ne smijete baš željeti sagraditi imanje usred neiskvarene prirode, poput recimo vrha planine.

Riječ je o četverosobnoj vili nazvanoj 'Leaves in the Wind' na vrhu Malibua, koja bi imala spektakularan pogled na Pacifik. Edge je nazvao kućom iz snova, no njegovi susjedi tvrde kako će 'snovi' uništiti floru i faunu

Vezani članci Angelina Jolie Pogledajte luksuznu vilu u kojoj se Angelina skriva od korone, od cijene ovog zdanja moglo bi vam se zavrtjeti u glavi! Spust Snimio spuštanje niz planinu i sa svima podijelio prizor koji ostavlja bez daha

Gitarist U2, The Edge postao je 'zeleno' upitan kada su njegovi susjedi vidjeli projekt vile vrijedne 30 milijuna funti koju namerava sagraditi na vrhu planine. To je dakako polučilo čitav niz pitanja oko ekološki svjesnog Edga, jer prema riječima susjeda Jima Smitha.

Ukoliko Edge doista sagradi imanje na vrhu planine, bit će to svojevrsna katastrofa katastrofa, jer će se uništiti priroda, život na planini, a dodao je, neće se moći ni živjeti od buke.

Da bi sve bilo jasnije, riječ je o četverosobnoj vili nazvanoj 'Leaves in the Wind' u luksuznom Malibu, koja bi trebala imati spektakularan pogled na Pacifik, a koju je Edge nazvao kućom iz snova.

No, kuća iz snova, prema riječima stanovnika, štetno će djelovati na floru i faunu, životinje i općenito okološi, a posljedice će biti dugoročne. To je, kažu, nepojivo sa svjetonazorom koji propagira U2.