Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svijet tabloida još uvijek čeka na krucijalan dokaz da je najspominjaniji showbiz par godine opet zajedno. Dosad je sve ostalo na neprovjerenim informacijama, budući da paparazzi još nisu imali sreće.


Najbliže su bili ovoga vikenda u Miamiju, gdje su se Rihanna i Chris navodno prvi put družili nakon nemilih scena prije odjdele Grammyja. Fotoaparati su bljeskali i iz helikoptera, no vila na Floridi P. Diddyja očito je utvrđena poput bunera.

Vezani članci Slika nije dostupna Koji je njegov problem? Pred svima se hvatao za međunožje! Slika nije dostupna 'Bila je to najveća pogreška u mom životu!'

'Zajednička fotografija Rihanne i Chrisa Browna trenutačno je najtraženija showbiz roba i cijena joj vjerojatno već doseže do 100 tisuća dolara. Po ekskluzivi je odmah uz bok idilične obiteljske fotografije Brada i Angeline i njihovo šestero djece', izjavio je Francois Navarre, vlesnik agencija X17.

'Disfunkcionalnosti slavnih parova privlače ljude. Što je veza luđa, svi žele vidjeti par koji puca po šavovima', tvrdi za Reuters profesor Elayne Rapping sa Sveučilišta Buffalo.

Tužiteljstvo u Los Angelesu odlučilo je podići formalnu optužnicu protiv Browna, zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a kalifornijski zakon kaže da se sudski postupak ne odgađa ako se par pomiri.

Portal TMZ, koji je nedavno prvi došao u posjed policijske fotografije pretučene Rihanne, objavio je videosnimku na kojoj, kako tvrde, iz aviona odvojeno izlaze Rihanna i Brown. Međutim, na snimci s aerodromu u Los Angelesu, jasna je samo Brownova figura, dok se pjevačica ne vidi.