Vlatka Pokos podvrgnula se tretmanima lica i masaži kako bi i u 40-oj izgledala kao djevojka.


Iako tvrdi da je šoping najbolja terapija (ovisno o kampanji koju snima, pa će reći što se od nje traži, op.a) Vlatka Pokos sklona je kojekakvim aromaterapijama i kadšto tretmanima mikrodermoabrazije i sličnih -azija kako bi povratila mladenački izgled. Iako se prepustila stručnim rukama, polegla na stol, umotala u ručnik i opuštala uz tretmane lica, istovremeno je na licu imala debeo sloj pudera, umjetne trepavice, sjenilo, maskaru i ruž.

Sat vremena dnevno samo za sebe

Vezani članci Slika nije dostupna EKSKLUZIVNO: Vlatka Pokos o elitnoj prostituciji, toplesu, botoxu i trudnoći Slika nije dostupna Vlatka se zabavljala u blizini njenog i Dikanovog bivšeg ljubavnog gnijezda

Ipak, 40-godišnja Vlatka izgleda njegovanije od brojnih žena istog godišta. Na pitanje kako joj to uspijeva, naglašava kako je bitno odvojiti barem sat vremena dnevno na sebe i prepustiti se užicima. A da je masaža tijela i lica jedno od najboljih sredstava opuštanja posvjedočili su svi oni koji su se jednom našli na masažnom stolu i nakon toga danima hodali metar iznad zemlje.

>> Vlaka Pokos: Sponzori, javite mi se!