U klubu Ludnica počelo je snimanje provokativnog spota 'Kraljica diskoteka' mladog pjevača Josipa Ivančića poznatijeg kao Princ dijaspore.


Josip Ivančić ne skriva želju da ga prihvati i hrvatska publika. Mladom hercegovačkom pjevaču u Hrvatskoj baš i ne ide. Zato u posljednje vrijeme ulaže silan napor da to promijeni.

Vezani članci Slika nije dostupna Josip Ivančić najavio ozbiljan proboj hitom 'Balkanka' Slika nije dostupna Britanci za budućeg kralja žele Williama, a ne Charlesa!

Formulu uspjeha pronašao je u okupljanju nekih od najpoželjnijih djevojaka koje bi svojim atributima gledatelje trebale prikovati za 'male ekrane'.

Valjanje po krevetu u seksi donjem rublju, kao glavne zvijezde spota, u zadatak su dobile Aleksandra Grdić, Tina Katanić i Malina Grahek.

'Mislim da Hrvatskoj ne nedostaje sluha po pitanju glazbene industrije, no nedostaje kvalitetni medij u kojem bi se netko uspio nametnuti kao izvođač i osoba koja zaista voli to što radi! Potrebno je snimiti dovoljno provokativan spot uz kvalitetni aranžman kako bi ljudi uopće primjetili da postojiš', rekao je mladi Princ dijaspore Josip Ivančić.