Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dave Matthews Band skinuo je Eminema s trona ljestvice najprodavanijih albuma u SAD-u, čime je ova grupa sebe upisala na listu tri najprodavanija albuma u tekućoj godini.


‘Big Whiskey and the GrooGrux King’ Dave Matthews Banda postao je tako njihov peti studijski album koji je završio na prvom mjestu Billboardove ljestvice po prodaji. Na prvom mjestu su se našli kad su samo u prvom tjednu prodali 424.000 primjerka.

Vezani članci Eminem Detalj iz novog Eminemova spota izazvao oduševljenje u Bosni i Hercegovini Demi Lovato (Foto: Profimedia) Nakon susreta sa smrću preokrenuli su si život: Poslije pakla koji su prošli danas su sretni što su živi

Podsjećamo da je Eminem s albumom ‘Relapse’ imao najbolje ovogodišnje otvaranje u prvom tjednu s 608.000 prodanih primjeraka, a na drugom mjestu je ‘No Line On The Horizon’ irske grupe U2 s 484.000 prodanih nosača zvuka.

Po pitanju prodaje, ova godina bilježi rast od čak 10,9 posto u odnosu na isto vrijeme prošle godine, pa se već može govoriti o postepenom oporavku glazbene industrije kojoj su mnogi predviđali skorašnji krah.