Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki reper otkrio je kako ga je iz pakla droge izvukao nitko drugi nego Sir Elton John. Eminem je rekao i kako su opojna sredstva bila razlog njegovog povlačenja sa scene prije pet godina.


Slim Shady se obratio Eltonu Johnu za pomoć jer je znao kako se britanska pop ikona uspješno izlječila od ovisnosti. Eminem koji u Londonu promovira svoj novi album ‘Relapse’, otkrio je kako je s Eltonom Johnom proveo puno vremena u razgovoru.

‘On i ja imamo slične živote, a samim time i probleme. Što se tiče droge rekao sam mu da mi je to jedan o većih problema. Tražio sam ga savjet, jer smo u međuvremenu postali dobri prijatelji.’, izjavio je Eminem za britanske medije. Obzirom kako je znao za Eltonove ovisničke probleme iz prošlosti, nazvao ga je onog trenutka kad se odlučio otrijezniti I doći sebi.

Vezani članci Slika nije dostupna Rodit će im i drugo dijete, ali Elton ne želi otkriti njezino ime! Slika nije dostupna Napunili Lisinski, iduća na redu je Arena!

>> FOTO: Eminemov jezivi modni dodatak

>> Elton proslavio 62. rođendan u burger baru!

‘Moraš o tim stvarima razgovarati s nekim tko zna kako to sve zna biti iscrpljujuće. On razumije jačinu pritiska, kao i sve ostale razloge zbog kojih se počneš drogirati.', obrazložio je Eminem.

Eminem i John su zadnji put zajedno nastupili 2001. godine na dodjeli Grammyja izvodeći reperov hit ‘Stan’ (koju je u originalu otpjevao s Dido).