Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obilje piva, Halid Bešlić, Crvena Jabuka... i zabava je zajamčena. Ovih dana Hrvatsku osvaja spomenuti dvojac koji u sklopu popularne Karlovačko live turneje nastupa diljem Lijepe naše.


Tradicionalna Karlovačko Live turneja zahuktala se već na početku. Već su održani koncerti u Zadru i Splitu, a ondje su naravno bile i kamere InMagazina. ‘To su pjesme raspoloženja i ljubavi, dakle spoj svega...’ pojasnio je Žera o repertoaru koji izvode, na što se Bešlić nadovezao: ‘Ovo je spoj kvalitetnih izvođača.’ Odličnu zabavu u društvu prijatelja, u što su se već uvjerile tisuće obožavatelja na koncertima diljem Hrvatske, ne smijete propustiti. Osma manifestacija Karlovačko Live već je dobro uhodana, to je jasno kao dan. No, iako je ovo prva zajednička turneja Crvene Jabuke i Halida Bešlića, to se iz viđenoga ne bi dalo zaključiti. Kemiju koju stvaraju na pozornici Halid Bešlić je objasnio riječima: ‘Mi smo inače dugogodišnji prijatelji’. Ova neobična ‘zvjezdana' kombinacija posjetit će još šest gradova. Odlična prilika da uz provjerene hitove čujete nove stvari Crvene Jabuke, koja ovih dana završava CD. Ako ste se s nekim kladili da bi ovo mogla biti turneja na kojoj će Žera osvanuti s novom frizurom, pogađate, okladu ste izgubili. Na pitanje kani li promijeniti frizuru, Žera je izjavio: ‘Nema te cifre!’ Ne propustite video prilog InMagazina.

>> Halid Bešlić zidao hotel u kojem je odsjeo

Vezani članci Slika nije dostupna Najbolji domaći izvođači na Rujanfestu Slika nije dostupna Zdravka Mamića izviždali na 'BiH glazbenom Oskaru'