Parni Valjak održao je koncert u velikoj dvorani Gripe u organizaciji Karlovačko live. Valjak je oduševio splitsku publiku svirajući tri sata u prepunoj dvorani.


Ponovno oformljeni Parni valjak je u svojoj dobro poznatoj maniri provjerene koncertne atrakcije dobrim vibracijama 'pregazio' splitsku publiku u velikoj dvorani na splitskim Gripama.

Vezani članci Slika nije dostupna Iznenađenje koje to nije: Parni valjak se okuplja Slika nije dostupna Ponovo se okupio Parni Valjak

Kada je u prosincu 2005. godine Hus najavio prekid rada gupe i karijere koja je trajala trideset godina, mnogi su bili skeptični da je zaista u pitanju kraj. Četiri godine kasnije skepticizam se opravdao, jer grupa ponovno nastupa unutar koncertne manifestacije Karlovačkog piva koja se odvija svake godine u predblagdansko vrijeme.

Hus je bio i ostao odličan poznavatelj domaćih glazbenih prilika, jer Valjak svoj 'iznad ostalih' zvjezdani status, pored autentičnog i izdržljivog  glasa Akija Rahimovskog, ponajviše duguje manevarskim sposobnostima ovog gitariste i tekstopisca u vođenju grupe. Reunion je nešto što je dobro došlo i managementu Karlovačko live projekta, kao i samome bendu, a obzirom da su Gripe sinoć pjevale tri sata evergrine Parnog valjka, reunion je nešto što je i publika objeručke pozdravila.  

Valjak je tako na prvome koncertu započete turneje dokazao da nije zahrđao, kao što nisu zahrđale ni Akijeve glasnice. Inače odlično raspoloženi Aki je bio glavna zvijezda koncerta, jer su sigurno i on i publika 'osjetili dušu u glazbi', ako se parafraziraju njegove riječi kojima je pozdravio sve okupljene.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju