Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Loš otac, neplaćanje alimentacije i nasilnik - ono je što mediji najčešće pripisuju megazvijezdi bivše države Danielu Popoviću. Ekskluzivno za IN magazin Danijel i njegov sin Sebastijan otkrivaju njihovu istinu.


Nisam bezveze pjevao 'bio sam naivan', tvrdi nekadašnja eurovizijska zvijezda. Vjerovao sam da će se moja bivša supruga Sanja Bjedov držati našeg dogovora. A dogovor je bio da joj na vrhuncu svoje karijere prepišem sve što imam u zamjenu za neplaćanje alimentacije. 'Ja danas nemam ništa zbog toga, a ona ima sve. Tako smo se dogovorili i ja sam mislio da će taj naš dogovor biti ispoštivan. Ona i dalje govori o tom dugu o 400 i nešto tisuća kuna koji je za mene enorman', rekao je Daniel Popović za IN magazin.

Vezani članci Slika nije dostupna Makeover Daniela Popovića u IN magazinu! Slika nije dostupna Bivši menadžer: Kako mi je Daniel Popović ukrao automobil!

Danielu nije jasno zašto ga bivše žene javno blate i iznose neistine o njemu. Niti je, kaže, svojoj djeci 'dužan kao Grčka', niti je ikada bio loš otac. No, Danielu svojim izjavama grčeve u želucu ne stvara samo Sanja, već i još jedna bivša supruga. Majka njegova 11- godišnjeg sina Dominika tvrdi da se slavni otac niti o njemu ne brine.

'Ljuti me kada vidim i pročitam o njemu da je loš otac jer ja sam njegov sin, valjda ja znam kakav je otac , a on je dobar čovjek i dobar otac', izjavio je Danielov sin, Sebastian Popović.