Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

O glavnom krivcu za spletkarenje na Farmi našoj novinarki Hani Hadžiavdagić se otvorio njegov bivši menadžer Zoran Golub.


Sličnih situacija bilo je i u prvoj sezoni, pa je Hana organizirala i malo putovanje u prošlost najblatnjavijeg showa u Hrvata. Anđeli, kako ih je posprdno prozvao Daniel, odnosno ženski klan s ovosezonske farme u sastavu od Jelene, Sabine, Žane i Nikol, svoja tračanja uopće ne skrivaju. Na oduševljenje nacije, naravno!

Vezani članci Slika nije dostupna Seks, seks, seks... u 2010. godini Slika nije dostupna Sanja Brnović: Za Ronaldinha sam bila previsoka

'Smatrao sam ga nekakvim zrelim i pravednim muškarcem koji će donijeti nekakav pravedan sud da povede tu čitavu obitelj ka boljem putu i nekakvoj pobjedi', rekao je Antonio marušić kada ga je Hana pitala zašto je Daniela Popovića izabrala za gazdu.

A o glavnom krivcu za spletkarenje Danielu Popoviću progovorio je njegov bivši menadžer Zoran Golub, koje je između ostalog rekao da je 'Daniel dobar glazbenik, no da mu je to jedina kvaliteta koju posjeduje', te je otvorio dušu i Hani ispričao kako mu je poznati pjevač ni više ni manje, nego ukrao - automobil. Više u prilogu Red Carpeta!


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju