Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se kako je Britney Spears na putu prema oporavku, zdravija je i ponaša se racionalnije nego prije. Ipak nova knjiga 'Stalking Britney: Britney Under Siege', autora Iana Halperina, upozorava kako se 26-godišnja pjevačica ipak nije u potpunosti izvukla iz problema.


'Ona je sada dobro, ali njezin se život odvija u ciklusima. Sve je poput neke lude vožnje u lunaparku. Jako je osjetljiva i samo jedna mala stvar mogla bi joj biti okidač i vratiti ju unatrag', rekao je Ian Halperin.

Vezani članci Slika nije dostupna Lynne Spears: 'Gotovo me ubilo kada sam vidjela Britney na rubu' Slika nije dostupna Britney i paparazzo Adnan vjenčali se u tajnosti?

Autor u knjizi istražuje život i probleme koji se navodno 'natjerali' Britney na čak četiri pokušaja samoubojstva nakon prekida sa bivšim suprugom Kevinom Federlineom. Halperin je tajno pratio Britney čak 18 mjeseci.

Kaže kako su njezini problemi započeli pod pritiskom karijere, koju je započela sa 12 godina kada je bila jedna od najmlađih članova The New Mickey Mouse Club. 

'Kada je imala 15 godina patila je od depresije i morala se vratiti u Luisianu. Bila je nesigurna u sebe i mislila da nije lijepa', dodaje Ian Halperin.

Britney danas redovito pije lijekove, ali Ian smatra kako je još veoma daleko od stvarnog oporavka.

'Nema sumnje, gledajući ono što se dogodilo u posljednje dvije godine, pokazala se kao veoma nestabilna osoba. Sada je u pozitivnoj fazi, ali se ipak nikad nije zapravo suočila s problemima. Mislim da nije lako okrenuti novu stranicu', dodaje Ian Halperin.

Autor također opisuje Britney kao dobru majku i dobru osobu.

'Ona je bolja od drugih zvijezda koje sam upoznao. I kao što mi je jednom sama rekla, njezin život uvijek ide tako da napravi dva koraka naprijed i jedan nazad', kaže Ian Halperin.