Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najmlađa kćerka Johna Phillipsa

Bijou Phillips: Kako me je obitelj mogla ostaviti incestnom ocu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika obitelj Johna Phillipsa doživljava tektonske udare nakon svjedočanstva Mackenzie Phillips.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kerry predstavio novi potez State Departmenta Istospolni brakovi će na jednak način podnositi zahtjev za američkom vizom Slika nije dostupna Poodmakla dob Nacističkom stražaru (91) pet godina zatvora, ali ide na slobodu

Moj život s ocem je bio težak. On je bio ‘gospodin majka’. Bodrio me i hrabrio. Vjerujem kako takav čovjek koji me je odgajao ne bi nikada bio sposoban učiniti tako nešto. Bijou Phillips I Michelle Phillips i Genevieve Waite, supruge pokojnog Johna Phillipsa, osnivača grupe The Mamas & The Papas složne su u stavu da je Michelle Phillips obična lažljivica željna nezaslužene medijske pažnje. Michelle koja je Phillipsova kćerka iz njegovog braka sa Susan Adams u svojoj knjizi ‘High On Arrival’, kao i u prošlotjednom gostovanju u Oprah showu svog je oca okarakterizirala kao incestuoznog narkomana s kojim je deset godina bila u tajnoj seksualnoj vezi.

Chynna Phillips, Mackenziina polusestra izjavila je kao vjeruje u njen iskaz i da joj se već 1997. godine telefonski povjerila kako je veza koja je trajala skoro jedanaest godina konačno završila.

Jessica Woods, kćerka Dennyja Dohertyja, drugog muškog člana grupe The Mamas & The Papas, također je izjavila na stranu onih koji vjeruju u incestnu vezu, jer je izjavila kako je njen otac pouzdano znao što se događa kod Phillipsovih.

Na sceni se sad pojavila i Bijou Phillips, najmlađa Johnova kći, a ona je o svemu rekla slijedeće: ‘Kad sam imala trinaest godina Mackenzie mi je rekla kako je imala seksualne odnose s našim ocem. Te vijesti su za mene bile zbunjujuće i zastrašujuće, obzirom da sam s ocem živjela od svoje treće godine.

>> Mackenzie Phillips: Spavala sam i drogirala se s ocem

>> 'Budila sam se pored oca bez gaćica'

Nisam znala u što vjerovati. Mackenziina povijest s našim ocem zamagljena je s trideset godina ovisnosti o drogama. Nadam se kako će ona uspjeti prebroditi sve što se dogodilo i ponovno stati na svoje noge. Moj život s ocem je bio težak. On je bio ‘gospodin majka’. Bodrio me i hrabrio. Vjerujem kako takav čovjek koji me je odgajao ne bi nikada bio sposoban učiniti tako nešto. A ako i jest, lomi mi se srce pri pomisli da me je obitelj mogla ostaviti s njim takvim kakav je bio. Razumijem da Mackenzie ima potrebu oprati se pred svijetom, ali je razarajuća činjenica da cijeli svijet svjedoči kakvi su nam obiteljski odnosi, pogotovo kad čovjek o kojem je riječ ne može ništa reći u svoju obranu jer je mrtav.’

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene